Taal wijzigen
Deltares Publicaties
Sidebar content Main content

Details

In het tabblad Resultaten wordt een lijst van verkorte beschrijvingen van documenten (records) getoond. Van de samenvatting (indien aanwezig) zie je alleen de eerste drie regels. Als je hier met de muisaanwijzer op gaat staan wordt de volledige samenvatting getoond in een pop-up schermpje.
Om details van een document te zien klik je op de verkorte beschrijving in de lijst. Je komt dan in het tabblad Details.
Indien aanwezig worden onderaan de detailpagina de exemplaren getoond van de publicatie die fysiek beschikbaar zijn voor uitlening. Om deze te kunnen reserveren moet je ingelogd zijn (tabblad Inloggen) en het document toevoegen aan je selectie. Daar krijg je dan een knop Reserveer te zien.

Door records bladeren
In de detailweergave is één record tegelijk zichtbaar. Door gebruik te maken van de pijltjes of de record-nummers in de balk boven het getoonde document kun je navigeren naar de detailweergave van andere records uit het zoekresultaat.

Records selecteren
Bij ieder record zie je de optie Voeg toe aan selectie. Hiermee wordt het record opgenomen in je persoonlijke selectie (tabblad Selectie). Je kunt deze selectie printen, downloaden of verzenden. Je kunt fysieke documenten uit je selectie aanvragen met de knop Reserveer.

Een record afdrukken of downloaden
Je kunt een resultatenlijst of één enkel record afdrukken of downloaden: klik hiervoor op Afdrukken of Download in de kolom links. Je kunt vervolgens kiezen voor Huidige pagina of Alle pagina's. Bij download wordt standaard als HTML-bestand opgeslagen.
AIS gebruikt functionele cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Deze AIS maakt ook gebruik van analytische cookies.